dimarts, 9 d’octubre del 2007

itouch.. aham... ipod touch.

Bon dia estimats lectors,

Weno, diguem que només hi han 3 tipus de persones en el mon (per mi en aquest moment) els que tenen un ipod touch, els que han tocat un itouch, i els que no tenen ni han tocat un itouch (tinc ganes d'abreviar). Per sort, jo ja em puc considerar del segon grup.(Aquestes son les meves mans!)

No se que dir-vos, la veritat és que el joc de proves al que l'he fet passar, amb uns 20 minuts (fins que ens han pres el itouch de les mans per una modificacio, Ja Ja Ja, no devien tenir ganes de fregar més per terra...), ha sigut bastant intensiu, i no ens ha decepcionat en cap moment. A part dels petits fallos d'aquells moments en els que el accelerometre no feia la seva feina com és degut, o el ipod no volia processar el canvi de posicio, els cuals son quant estas en algun menu, o tens el teclat obert. El dispositiu és una virgueria, una gran virgueria... sort que a la botiga no en tenien cap, perque avui perillava de tornar amb 300€ menos, i 2 ipods a tarragona. La veritat és que de ganes no en faltaven.

Només us diré una cosa, en la vida real, és molt millor la interficie que en els videos.



Moltes gràcies a Josep, el amic que m'ha acompanyat, i el que ha fet les fotos.

Sort estimats lectors.

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Dracks ha dit...

Primero de todo, senyor (si uso ny, y que? tu respondiste en castellano una entrada en catalan) kittet, yo no soy el anonimo, y si no lo crees, hackea el blogger, y mira la ip que escrivio.

Segundo, yo no huviera respondido, no tenia ganas de empezar una discusion, simplemente queria que no passaràs mas por aquí.

Tercero, si tanta ravia te doy, coge un juego y mata.

Quarto, no permitire insultos en los comentarios de mis blocs.

Quinto, para reafirmar que yo no soy el anonimo, nunca jamas diria usa linux, ahora uso tanto linux como windows, a falta de mac.

Sexto, si no te interessa, ve a otro sitio, si quieres insultar, sal a la calle.

Septimo, si tienes alguna sugerencia, ponla, estoy completamente de acuerdo en aceptar sugerencias, és màs, apunte tu primer comentario, para mejorar el bloc.

Suerte a todo el mundo.

Anònim ha dit...

Vaja ja esteu escrivint amb idiomes extranys un altre cop ...
Així no entendre mai res ...
Bueno almenys linux està en un idioma on la gent pot llegir i escriure pefectament sense tenir que usar traductors per entendre-ho.

Utilitza Linux!
Com es amb aquest idioma tan extrany?

Anònim ha dit...

Ainsss espero que no escribas el catalán tan mal como el castellano...

A lo mejor respondió en castellano porque no sabe hablar catalán no? Pero bueno, que más da, la gente que no habla catalán son incultos e irrespetuosos no? ainsss para la gente que piensa así hay un nombre: fachas, los fachas no son sólo los que tienen bigotito ni los que levantan el brazo derecho, hay en todos los sitios ;)

vinga, fent país, però no sé per a qui...

P.D: Siento que no te guste, pero veo que eres bastante cerradito, y para el siguiente, para que te respeten a ti (y al catalán) empieza por respetar, y no vengas con el rollo de que no sé respeta porque la dictadura que prohibía hablarlo hace un tiempo que terminó, al menos donde vivo (y vivo en barcelona xD)

Oriol ha dit...

dracks, quina mena de cara donem els catalans envers la llengua?

Si et plau, corregeix les faltes.