dijous, 6 de setembre del 2007

Apple & iPod Event

Hola a tots,

Avui parlare d'apple. Ahir van fer una keynote (o sigui una conferencia) i van renovar tota la gama de productes ipod, exceptuant el iphone que només el van reduir de preu, a part que el ipod shuffle no l'he vist gaire renovat que diguem, sols que ara està en tuti colori.

Personalment la renovació del nano, no m'acava de convencer, el disseny no és del meu agrat, i els nous menus, doncs encara menos, però no els he pogut provar, només els he vist en fotos. Però hi ha un tema important, molt important, el ipod Touch, usant el mateix sistema operatiu que el iphone, obtens un menu amb menos de 8 aplicacions, quant aquest menú li poden cabre 16, és sabut que el iphone, encara li sobra una tira del menú per aplicacions, però el ipod touch, estàn desperdiciant la mitad de la pantalla, perquè ho hauràn fet aixins? tenen planejat obrir un petit SDK(Software developement kit\ Kit de Programari de desenvolupament) per fer aplicacions natives per el iphone\ipod touch, o vendre aplicacions per internet per el iphone\ipod touch? no m'agraden ni els menús massa plens i compactes, del windows mobile, ni quant un menu principal hi ha tan poca cosa. No se que n'opinareu vosaltres, però crec que apple en trama alguna, (si vale, és sabut que apple sempre n'està tramant alguna, o varies a la vegada) digueu la vostre opinio, la meva és que és una provocació a que s'hi facin aplicacions.

Sort!

2 comentaris:

Josep ha dit...

està molt clar. estan jugant a dues bandes. l'iPhone la versió "legal" d'un telèfon i l'iPod touch és el germà dolent que de moment es porta bé, fins que Apple (i possiblement Google) presentin una solució per fer trucades amb l'iChat/GTalk mitjançant Wi-Fi. i sense oblidar la killer app: videconferència anywhere

Dracks ha dit...

Doncs, no se que vols que et digui, crec que el ipod touch i el iphone son sols la punta del iceberg, estan en panyals.

La veritat és que li trovo a faltar aplicacions al ipod touch, com les notes, o el google maps...

Però soposo que no costarà gaire passar-les del iphone al ipod touch.

Sort!